Fordonsinredningar

Zmarta

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Störst inom försäkringar

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Kostnadsfritt & utan förbindelse

En solid fordonsinredning gör vardagen som företagare och yrkesman enklare, säkrare, mer praktisk och, framför allt, effektivare. Resultatinriktade hantverksföretag i olika branscher får på så sätt en modern, optimal fordonsinredning.
Att transportera arbets- och förbrukningsmaterial samt hjälpmedel på hyllor och lådor i fordonets lastutrymme på vägen till uppdragsgivaren kan vara en verklig säkerhetsrisk. Dessutom saknas översikt så att man får lägga tid på att leta efter det man behöver. Det är också irriterande för kunderna när det material som behövs för att utföra uppdraget inte finns till hands och hantverkarteamet måste göra tidskrävande extrakörningar. Därför kan du spara mycket tid och pengar med en individuellt utformad fordonsinredning, samtidigt som dina kunder blir nöjda.

Bättre säkerhet och ordning i arbetsvardagen

Det är både riskabelt och brandfarligt att använda traditionella metoder för att transportera verktyg, maskiner och annan arbetsutrustning från företaget till kunden i företagets leverans- eller transportbil. Att transportera nödvändig utrustning och material i hyllor, lådor eller t.o.m. i säckar i lastutrymmet är en verklig säkerhetsrisk: Om man behöver tvärbromsa eller väja undan kan saker falla ner, och dyr utrustning och själva fordonskupén kan skadas. Med en fordonsinredning från Sortimo får du optimal säkerhet, både för smådelar och otympliga föremål. 
Om överskådlighet saknas i ett företagsfordon kan det bli både omständligt och irriterande att hitta det man behöver. Det är också svårt att se om man har tillräckliga mängder av nödvändigt material, vilket kan leda till tidsförluster om man inte upptäcker i tid att förrådet behöver fyllas på. Frustrerande inte bara för hantverkaren, utan också för kunden. Med moderna organisationssystem, individuellt anpassade till ditt fordon, kan du slå flera flugor i en smäll: Fordonsinredningar ger ordning, du får bättre översikt, motivationen i teamen blir bättre och krävande kunder blir nöjda.

Fordonsinredningen består av följande delar

Sortimo fordonsinredning kan konfigureras helt efter dina önskemål. Den består av följande grundsegment:

  • Hyllor, så många som du behöver
  • Takräcken som passar till dina fordon
  • Lastsäkring, individuellt anpassad efter dina leverans- och transportbilar
  • Golv och utdragslådor
  • Väggbeklädnader för att skydda fordonskupén

Alla företagare har olika krav, önskningar och målsättningar när det gäller organisationssystem i fordonet. Men en grundläggande utgångspunkt är att lastutrymmet utnyttjas optimalt, så att alla arbets- och förbrukningsmaterial samt hjälpmedel får plats när man kör till uppdragsgivaren. 

För vem passar fordonsinredningen

Våra skräddarsydda fordonsinredningar fungerar utmärkt för hantverksföretag i alla branscher. Oavsett om du är verktygstillverkare eller företag i elbranschen, VVS-leverantör eller byggnadsföretag, målare eller billackerare – om du regelbundet kommer i kontakt med kunder är ett genomtänkt organisationssystem ett måste. Därför har bilverkstäder, snickare och tillverkare mycket stor nytta av en fordonsinredning i sina leverans- och transportbilar.

Individuell konfiguration av din fordonsinredning

Dra fördel av en skräddarsydd fordonsinredning som är perfekt anpassad efter ditt fordons egenskaper. Online-konfigurationen hos Sortimo består av fem enkla steg. Vid varje steg visar Sortimo användbar tilläggsinformation så att du kan beställa din önskade produkt så snabbt som möjligt.

  1. Uppgifter om fordonets tillverkare, modell och årsmodell är grunddata för den fortsatta konfigurationen.
  2. Ange ytterligare ramdata (längd, höjd osv.) för den aktuella leverans- eller transportbilen.
  3. Ange vilken bransch ditt företag är verksamt inom.
  4. Välj golv för lastutrymmet och konfigurera sedan den fordonsinredning som passar bäst till ditt fordon.
  5. Efter konfigurationen monteras fordonsinredningen i ditt fordon. Vårt vänliga kompetensteam är alltid tillgängligt om du behöver hjälp.

I vardagen på ett modernt företag, framför allt inom hantverksbranschen är alltid målet att göra kunden entusiastisk. Redan första intrycket är avgörande. Därför lönar det sig att utrusta vagnparken med en modern fordonsinredning som signalerar: ”Vi håller oss uppdaterade. Säkerhet och kvalitet står i fokus hos oss.” Med en individuellt utformad fordonsinredning sparar förutseende hantverkare både pengar och tid samtidigt som mycket irritation undviks.

Utan organisationssystem i leverans- och transportfordonen är kaoset oftast förprogrammerat. Saker tappas bort, skadas, eller kommer helt enkelt inte fram till kunden eftersom översikt saknas. Den som vill hålla sig uppdaterad måste alltid vara ”på väg” för att nå fram till kunden, både bokstavligt och bildligt.