Glasskada Moderna försäkringar

Zmarta

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Störst inom försäkringar

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Kostnadsfritt & utan förbindelse

Har du fått en skadad vindruta i form av stenskott eller annan skada som resulterat i att du nu måste få den lagad, eller utbytt? Då är det dags för dig att anmäla denna till ditt försäkringsbolag. Har du Moderna försäkringar och undrar hur du går tillväga? Det är mycket enkelt och smidigt, och med bara ett par enkla klick är du klar med din anmälan.

Genomför din anmälan smidigt

Att drabbas av stenskott och annan glasskada är vanligt och det är viktigt att få detta åtgärdat. Genom att anmäla denna till sitt försäkringsbolag går en del av kostnaderna på självrisken. För dig som har Moderna försäkringar klickar du dig enkelt in på deras hemsida, du loggar in för att sedan trycka på anmäla skada. Därefter väljer du att du vill anmäla en skada på ditt fordon och sedan glasskada. Nu är det enkelt för dig att fylla i dina uppgifter och din anmälan är sedan registrerad.

Få din vindruta fixad

Moderna försäkringar har många samarbetspartners och för dig som ådragits en skada på vindrutan kan enkelt och smidigt välja att kontakta och boka en tid hos en av deras partners för att smidigt få hjälp med att laga denna. Är det ett stenskott som enkelt kan lagas tar detta cirka 30 minuter att göra och du som kund betalar ingen självrisk. Behöver däremot hela rutan bytas ut är självrisken på hela 35 procent om det kostar minimum 1000 kronor. Värt att nämna är att det är du som har tecknat en halvförsäkring minst som har en försäkring som täcker glasskador.

Byte av vindruta: 35 % av kostnaden eller minst 1.000 kr

Stenskottslagning: 0 kr

Länk till Moderna försäkringar skadeanmälan

Tidsbokning

Anmäl din glasskada hos Moderna försäkringar innan du bokar tid för glasskada.

Tidsbokning Ryds bilglas

Tidsbokning Carglas