Därför ska du jämföra bilförsäkring

Zmarta

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Störst inom försäkringar

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Kostnadsfritt & utan förbindelse

När du ska köpa dig en ny bil är det viktigt att du tecknar en bilförsäkring. Bilförsäkringen ger dig skydd mot en rad olika risker som kan uppstå i trafiken och ger dig ekonomisk trygghet om olyckan skulle vara framme. Det finns ett stort urval av olika sorters bilförsäkringar, med olika innehåll och priser. Att jämföra försäkringar innan du tecknar en kommer inte bara hjälpa dig att hitta den försäkring som passar dig och ditt boende bäst, det kommer även spara dig både tid och pengar.

Hitta rätt försäkring för dig

Det finns en mängd olika typer av bilförsäkringar. Innehållet och vad den omfattar skiljer sig åt, bland annat beroende på vilken sorts bil du ska teckna försäkringen för. Genom att jämföra försäkringar från olika försäkringsbolag kan du på ett snabbt sätt hitta de villkor, den omfattning och det pris som är ultimat för just ditt fordon, vare sig det är en ny eller en gammal bil.

Spara pengar

Priset på en bilförsäkring kan ha en betydande skillnad mellan de olika försäkringsbolagen trots att de erbjuder samma typ av försäkring med likvärdigt innehåll. För att säkerställa att du får det bästa möjliga skyddet för ditt fordon, till det bästa möjliga priset, är det en klok ide att jämföra försäkringar innan du tecknar en. När du jämför får du även möjligheten att se vilka olika tillägg som finns tillgängliga för just din bilförsäkring samt hur mycket de kostar.

Snabb och enkel jämförelse av bilförsäkringar

Försäkrio.se är en ledande jämförelsesida där du enkelt kan hitta bäst bilförsäkring för dina behov, men också andra typer av försäkringar i olika kategorier, från över 20 försäkringsbolag. På deras webbplats får du en enkel överblick över försäkringar som passar ditt boende och din plånbok. Genom att presentera information som pris, villkor, självrisk, innehåll samt oberoende omdömen kan du som besökare ta ett välgrundat beslut gällande val av försäkring.