Jämför bilförsäkringar online

Zmarta

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Störst inom försäkringar

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Kostnadsfritt & utan förbindelse

Välkommen till sidan där du enkelt jämför och hittar billigare bilförsäkringar. Här tillhandahålls information och verktyg för att jämföra bilförsäkringar från de största försäkringsbolagen och försäkringsmäklarna i Sverige, så att snabbt jämför bilförsäkring och för att hitta det billigaste och bästa försäkringsbolaget för din bil.

Det har aldrig varit enklare att hitta en billig bilförsäkring genom den ledande sidan i Sverige för bilförsäkringar, BilförsäkringJämför.se tipsar om vad man ska tänka på när man kontaktar försäkringsbolagen så att du lätt kan teckna rätt bilförsäkringen för dig.

Jämför bilförsäkringar Fördelar Prisuppgift
Insplanet Jämför alla försäkringsbolag direkt Hämta offert
compricer En förfrågan till alla försäkringsbolag Hämta offert
zmarta Låt Zmarta hitta den billigaste bilförsäkringen Hämta offert

Oavsett om du kör en gammal bil eller ett riktigt lyxåk, så kan du använda den information vi ger ut här för att spara pengar. Genom att snabbt och lätt kunna hitta och jämföra olika bilförsäkringar direkt online kan du spara både tid och pengar.

Det är väldigt enkelt att jämföra bilförsäkringar, klicka på dig in på försäkringsbolagen hemsidor och mata in dina detaljer och bilens information. Efter någon minut har du fått ett svar och ser vilken bilförsäkring som är billigast för dig.

Billigare bilförsäkringar genom jämförelse

En bilförsäkring är inte en enda produkt. Det består faktiskt av ett antal olika komponenter. I grunden finns det tre komponenter, en obligatorisk och sedan två valfria nivåer. Till detta kommer ett antal valbara tilläggsförsäkringar.

Det första du ska fundera på när du vill jämföra och hitta billigare bilförsäkringar är alltså att bestämma dig för vilken nivå av försäkringsskydd du önskar. Ju mer grundläggande skydd, desto billigare, men samtidigt mindre möjligheter till ersättning om olyckan skulle vara framme. För en nyare bil är det givetvis en fördel med ett starkare försäkringsskydd, detta eftersom du vill bevara andrahandsvärdet så högt som möjligt. För en äldre bil, utan något betydande värde, kan det räcka gott med den obligatoriska trafikförsäkringen. Du bör också fungera lite kring ditt behov av trygghet. Det finns en mängd tilläggsförsäkringar (olika försäkringsbolag har dock olika alternativ) som är till för att ge dig en extra trygghet om något skulle gå fel med bilen eller om du skulle krocka. Hyrbilsförsäkring och assistansförsäkring är två bra exempel på sådana tilläggsförsäkringar. Läs mer på Försäkringen.se/bilförsäkring för mer om tilläggsförsäkringar till bilförsäkringen.

Jämför bilförsäkringar på nätet

När du har dina preferenser klara för dig, är nästa steg att göra den faktiska jämförelsen. Här har du två alternativ. Antingen besöker du en handfull olika försäkringsbolag på nätet för att se vilka vilka försäkringsprodukter som erbjuds, eller så gör du en sökning hos någon av de jämförelsetjänster som finns på nätet. Det första alternativet kanske känns tidsödande och tråkigt, men det är det bästa sättet att hitta en försäkringsprodukt som passar just dig på bästa sätt. Självklart kan du dock använda resultaten från en sökning på en av jämförelsesajterna för att i förväg sortera ut de försäkringsbolag du vill kika lite närmare på. Den stora fördelen med jämförelsesajterna är nämligen att de kan visa erbjudanden i rangordning från det billigaste först!

Varför dessa tips när du jämför bilförsäkringar?

Bilförsäkringjämför.se är helt oberoende och är inte knuten till något försäkringsbolag och kan därför erbjuda helt opartiska utvärderingar av försäkringar och försäkringsbolag. Observera att vi inte direkt jämför priserna på bilförsäkringar, utan endast dirigerar dig som bilägare i rätt riktning. Vi tillhandahåller endast information och verktyg som du som konsument kan använda dig av för att hitta billigare bilförsäkringar. Allt för att hjälpa dig när du jämför bilförsäkring och vill hitta det bästa alternativet.

Behöver du jämföra bilförsäkringar har det aldrig varit enklare, besök försäkringsbolagens hemsidor och få svar direkt hur mycket din bilförsäkring kostar.

Vi hjälper dig jämföra bilförsäkringar online. Vi har erfarenhet av bilförsäkringar och är dedikerade till att hjälpa andra bilägare att hitta en billigare bilförsäkring genom att informera och tillhandahålla verktyg för att jämföra bilförsäkringar.

Jämför bilförsäkringar Fördelar Prisuppgift
Insplanet Jämför alla försäkringsbolag direkt Hämta offert
compricer En förfrågan till alla försäkringsbolag Hämta offert
zmarta Låt Zmarta hitta den billigaste bilförsäkringen Hämta offert

Att jämföra bilförsäkringar på internet är inget nytt fenomen, det har varit med sedan länge. Det finns flera aktörer på internet med tjänster som låter dig jämföra bilförsäkringar på internet. Därför har det aldrig varit viktigare att kunna navigera rätt bland alla dessa aktörer för att hitta den som kan leverera bäst villkor och pris för försäkringstagaren.

Vi delar med oss av våra erfarenheter och hjälper dig genom att presentera olika försäkringsbolag på ett överskådligt sätt.