SalusAnsvar bilförsäkringar

Zmarta

Gör som 500.000 stycken andra svenskar, jämför och byt bilförsäkring hos Zmarta.se. Helt kostnadsfritt kan du jämföra försäkringar och få erbjudanden från Länsförsäkringar, ICA försäkring, Gjensidige, Dina försäkringar och flera andra välkända försäkringsbolag.

Störst inom försäkringar

4,7 / 5 i betyg hos Trustpilot.com

Kostnadsfritt & utan förbindelse

SalusAnsvar är ett försäkringsbolag som bland annat erbjuder sina kunder bilförsäkringar. De erbjuder de vanliga typerna av bilförsäkringar som de flesta försäkringsbolag erbjuder sina kunder. Dessa inkluderar trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring. Självklart är då helförsäkringen den dyraste då den täcker absolut mest medan trafikförsäkringen är den billigaste. Priset på försäkringen man tecknar hos SalusAnsvar varierar stort från kund till kund. Det beror bland annat på hur gammal man är, vilken bil man kör, hur mycket man kör per år, hur stor självrisk man vill ha i händelse av vagnskada och hur man köper försäkringen.

Jämför innan du väljer!

Vi rekommenderar att du alltid jämför minst 3-4 försäkringsbolag innan du väljer försäkring till din bil. Att jämföra försäkringsbolag via Insplanet.se är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Men läs noga igenom avtalen och välj försäkring med omsorg.

Köpa SalusAnsvars bilförsäkring på nätet

Väljer man att köpa SalusAnsvars bilförsäkring på nätet innebär det bland annat att man får rabatt direkt vid teckningen jämfört med om man hade köpt försäkringen via till exempel telefon. På nätet kan man också tydligt se prisändringarna när man ändrar typ av bil man använder, hur stor självrisk man vill ha och så vidare. Det innebär att man får en bra översikt över hur mycket försäkringen faktiskt kommer att kosta när alla kostnader är inräknade, och hur man kan anpassa sig själv på bästa möjliga sätt för att komma ner i minsta möjliga försäkringspremienivå.

Få bästa pris på bilförsäkring hos SalusAnsvar

Vill man få den billigaste bilförsäkringen hos SalusAnsvar kan man ta till några åtgärder själv för att minska utgifterna. För det första blir försäkringen billigare ju lägre värde din bil har, så vill du ha en billigare försäkring kan du också skaffa en billigare bil. Ju högre självrisk du väljer desto lägre blir också premien. Därför kan du till exempel ange högre självrisk om du vill få ned försäkringspremien och samtidigt vet att du klarar av att betala en högre självrisk om du skulle råka ut för en olycka med bilen.

SalusAnsvar är inte det mest kända försäkringsbolaget i Sverige. Det beror förmodligen på att detta bolag inte är särskilt aggressivt i sin marknadsföring mot privatkunder. Det betyder dock inte att SalusAnsvar inte har ett brett utbud av bra försäkringslösningar. Detta försäkringsbolag erbjuder såväl personförsäkringar som sakförsäkringar. Lösningarna för försäkringsskydd för ett tryggt bilägande är bland de bästa i branschen.

Hos SalusAnsvar kan man givetvis teckna såväl trafikförsäkring som halvförsäkring och helförsäkring. Den grundläggande trafikförsäkringen är obligatorisk enligt lag. Här är det värt att notera att trafikpremieskatten alltid räknas in i det pris man betalar till SalusAnsvar för försäkringen. Det underlättar för försäkringstagaren. Det är inte alla försäkringsbolag som gör så.

SalusAnsvars halvförsäkring är betydligt mer omfattande än många av konkurrenternas diton. Alla de vanliga försäkringsmomenten, såsom exempelvis ersättning vid glasskada, brand, stöld och inbrott, ingår givetvis. I tillägg får man en bra ansvarsförsäkring samt assistans i form av bärgning vid driftsstopp. Dessutom är villkoren för maskinskademomentet mycket förmånliga. Försäkringsdelen för maskinskada gäller nämligen ända upp till åtta år och 16 000 mil. En ytterligare förmån för försäkringstagaren är att man får ersättning för feltankning och nyckelförlust.

I SalusAnsvars helförsäkring ingår naturligtvis både trafikförsäkring och halvförsäkring. I helförsäkringen ingår även vagnskadeförsäkring. I vagnskadeförsäkringen inkluderas skadehändelser som försäkringstagaren själv är vållande till. Om man kör på en lyktstolpe och därmed vållar skada på bilens kaross får man alltså ersättning ur vagnskadeförsäkringen.

Hos SalusAnsvar får man alltid rabatt om man tecknar sin bilförsäkring via nätet. Dessutom får man ett års trygghetsgaranti på försäkringen som ny kund. Trygghetsgarantin innebär att man får ersättning för en skadehändelse som normalt sett inte ingår i bilförsäkringen hos SalusAnsvar om det försäkringsbolag man har bytt från skulle ha ersatt händelsen. Med tilläggsförsäkringarna BilExtra, som inkluderar självriskeliminering och hyrbilsersättning, samt Assistansförsäkring, kan man vara mycket trygg i sitt bilägande.

1 svar på ”SalusAnsvar bilförsäkringar”

  1. Vill kolla ett års bilförsäkring för VOLVO,själv risk max 3000 vagnskada,ingen förare under 25 år,parkering i garage i egen tomt.och alarm.

Kommentarer är stängda.